Hanya Allah Yang Maha Mengetahui...

Thursday, June 16, 2005

Al-Hakam.....Allah Yang Maha Menghukum

Assalamulaikum....

Bagi Allah al-hakam bererti yang menetapkan hukum-hukum dan hukuman bagi sekelian makhluk ciptaannya. Hukum-hukum Allah tidak boleh dirobah atau dipinda oleh sesiapapun...
Ertinya dialah yang menghukum dan menyediakan apa yang perlu dan patut bagi para makhluknya seisi langit dan bumi.....

Allah lah yang menjatuhkan hukuman dan tidak ada sesiapa yang dapat atau sanggup menolak dan meghalangi ketentuan yang telah dibuatnya.....Dialah yang menjatuhkan hukum kepada sesiapa jua yang melakukan amal yang baik mauhupun amal yang jahat dengan sewajarnya dan adil lagi sempurna hukumannya.....Kita manusia tidak sama sekali boleh menghalang atau membantah berjalannya hukum-hukum allah di alam ini.....

Alhamdulillah.....Lama sudah atuk tak update weblog ni......sibuk atuk dengan kerja-kerja harian... dan itu yang sebenarnya hukum allah.....perjalanan ketentuan Allah dalam perjalanan hidup kita didunia ini.....semoga segala yang kita lakukan disetiap hari dan detik bakal mendapat hukuman atau balasan pahala dari Allah....Insyallah....

Alhamdulillah juga kerana ruangan perkongsian ilmu Nurhidayah kembali aktif setelah....website nurhidayah yang lama tidak lagi boleh dimasuki....terima kasih pada Angah dan Muja dalam usaha mereka menghidupkan kembali....chatroom itu. Bersyukur kita pada allah kerana setiap hari bertambah ramai sahabat sahabat yang kita kenali disana.....jojo, aper2, telekung adalah antara mereka yang aktif berkongsi ilmu allah pada semua...atuk ucapkan terimakasih semoga allah membalasnya dengan pahala....

Atuk rasa kita semakin matang dalam berbincang tentang ilmu allah....kita tak berdebat tentang perkara yang kita tak tahu.....kita sering buat rujukan....kita sering bertanya demi menambah ilmu yang kita kekurangan.....ilmu allah ini walaupun tajuk yang sama dibincangkan berulang ulang kali ianya tak akan menjemukan...malah ia menambahkan keyakinan kita dan memperkemaskan pengetahuan kita terhadap islam dan ibadatnya....Insyallah.

Atuk akan sambung tentan checklist takwa kita bila atuk menulis lagi masa hadapan...doakan atuk diberikan rezeki kelapangan masa oleh allah.....atuk berhenti disini dulu.....insyallah dilain kelapangan akan atuk teruskan coretan atuk ini......

Assalamulaikum......

7 Comments:

Blogger Ibnu Abdul Rahman said...

assalamualaikum..

apasal lama tak update blog.. worang semua chatting kat mana?

11:43 AM

 
Blogger johnjackson31924108 said...

I read your blog, and i thought it was rather cool. check out My Blog
Please Click Here to view it

Have a Great Day

7:38 PM

 
Blogger Dato' Seri said...

assalamualaikum... bagus2 pengisian blog. :)

9:16 AM

 
Blogger dwainalexander59827109 said...

Make no mistake: Our mission at Tip Top Equities is to sift through the thousands of underperforming companies out there to find the golden needle in the haystack. A stock worthy of your investment. A stock with the potential for big returns. More often than not, the stocks we profile show a significant increase in stock price, sometimes in days, not months or years. We have come across what we feel is one of those rare deals that the public has not heard about yet. Read on to find out more.

Nano Superlattice Technology Inc. (OTCBB Symbol: NSLT) is a nanotechnology company engaged in the coating of tools and components with nano structured PVD coatings for high-tech industries.

Nano utilizes Arc Bond Sputtering and Superlattice technology to apply multi-layers of super-hard elemental coatings on an array of precision products to achieve a variety of physical properties. The application of the coating on industrial products is designed to change their physical properties, improving a product's durability, resistance, chemical and physical characteristics as well as performance. Nano's super-hard alloy coating materials were especially developed for printed circuit board drills in response to special market requirements

The cutting of circuit boards causes severe wear on the cutting edge of drills and routers. With the increased miniaturization of personal electronics devices the dimensions of holes and cut aways are currently less than 0.2 mm. Nano coats tools with an ultra thin coating (only a few nanometers in thickness) of nitrides which can have a hardness of up to half that of diamond. This has proven to increase tool life by almost ten times. Nano plans to continue research and development into these techniques due to the vast application range for this type of nanotechnology

We believe that Nano is a company on the move. With today�s steady move towards miniaturization we feel that Nano is a company with the right product at the right time. It is our opinion that an investment in Nano will produce great returns for our readers.

Online Stock trading, in the New York Stock Exchange, and Toronto Stock Exchange, or any other stock market requires many hours of stock research. Always consult a stock broker for stock prices of penny stocks, and always seek proper free stock advice, as well as read a stock chart. This is not encouragement to buy stock, but merely a possible hot stock pick. Get a live stock market quote, before making a stock investment or participating in the stock market game or buying or selling a stock option.

6:27 AM

 
Blogger morisbencon9588 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

2:01 PM

 
Blogger eddymartin6880439957 said...

While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.

Call this number now, (413) 208-3069

Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree's come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.

You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day.
(413) 208-3069

4:32 AM

 
Anonymous Anonymous said...

ehmmm dearr.....
memang dah lama tuan punye blog ni tak update blognye...but i`m a new comer to his blog...

intipati blog ini tak pernah pudar dan tidak akan sesekali pun padam...
walaupun tidak dikemaskini...ia tetap memberi pengetahuan dan pengajaran serta mempertingkatkan ilmu pengetahuan terutamanya dalam mencari Jalan Ilahi...

but if u read this...please update ur blog...
((( tak habis baca lagi buku Imam Ghazali tu...)))

ur dear friend....ns

1:41 PM

 

Post a Comment

<< Home

Free Java Chat Room